Trädgårds bloggen!

Välkommen hit!

Det här känns pirrigt, men också lite läskigt! Långt senare än alla andra, kanske något sen på bollen, blir jag med blogg. Kommer det att funka? Jag tror det!

Har länge saknat ett forum där jag kan göra större, längre och mer informativa inlägg än vad Instagram tillåter. Trädgård är ju så stort och brett och det finns så mycket jag vill dela med mig av.

Min egna trädgårds resa startade nog mycket tidigare än vad jag själv tror. Uppvuxen på gård med skogsbruk och ett mindre jordbruk för eget husbehov där hö skördas varje år till mina ponnys då under barndomen och min dotters ponny idag. Potatis sattes och doften från jordkällaren där de förvarades kan jag fortfarande minnas och känna. Efter gymnasiet väntade jobbet som jag redan ägnat alla skollov till som trädgårdsarbetare och är fostrad i skötsel av den offentliga utemiljön där jag sedan har stannat kvar. Jobbat ute i både ur och skur under många år i olika verksamheter med allt från att vattna och sköta om säsongs planteringar på stadens gator och torg till att gräva gravar på kyrkogården.

Idag är jag min egen och arbetar med olika projekt, uppdrag och tjänster inom trädgård och utemiljö. Varje dag ser den andra olik ut och som jag älskar det! Får dela med mig av erfarenheten jag bär i skolmiljö, skapar växt förslag och planterar stora som små anläggningar både för privatpersoner och större anläggnings bolag. Jobbar för trädgårdsbranschen och validerar medarbetare på företag runt om i Sverige så att de får papper och kunskapen de har nedpräntat på ett dokument. Att få skapa hållbara miljöer och att se människor växa är något av det roligaste med mitt jobb.

Så varmt välkommen hit! Jag hoppas att du ska finna glädje, användbara kunskaper och mycket inspiration på denna sida.

Katarina

12 svar

 1. Har hittat till bloggen! Tack för det! Kommer att bli lärorikt att följa! Jag ska anlägga rabatt och grusgång i höst har jag tänkt! Jag kommer att få mycket inspiration härifrån!

  1. Hej Lena!
   Så glad för att du har hittat hit. Hoppas du kommer finna mycket inspiration här.
   Varmt välkommen!

   /Katarina

  1. Så glad att du hittat hit! Känns kul med en plattform där jag kan dela med mig av större inlägg med kunskap och tankar.
   Varmt välkommen!

   /Katarina

 2. Klart det kommer funka med blogg 😍 Jag kommer absolut läsa iallafall 👏🏻👏🏻🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

dela den här artikeln

Fler inlägg

Gladioler!

En starkt trendande växt som inte låter någon gå obemärkt förbi!